Chirurgie minim invazivă

Chirurgia a avansat foarte mult in ultimii douazeci de ani. Aproape orice afectiune abdominala poate fi tratata minim invaziv. Mult temuta taietura, care se lasa cu o recuperare anevoioasa si complicata, a fost inlocuita cu niste mici zgarieturi de cativa milimetri. Recuperarea este incomparabil mai rapida, dureri postopratorii aproape inexistente, spitalizare redusa, reinsertie socioprofesionala la cateva zile dupa interventie, risc minim de hernii postoperatorii.

FIe ca este vorba de patologia abdominala obisnuita sau de cea oncologica, echipa noastra va pune la dispozitie o experienta bogata (sute de interventii anual), la zi cu ultimele noutati din domeniu.

Efectuam in mod curent interventii laparoscopice care se adreseaza urmatoarelor patologii: hernii hiatale, hernii inghinale, hernii postincizionale (eventratii), colecist si cai biliare, apendicectomii, histerectomii, splenectomii, chiste ovariene, patologie tumorala abdominala (vezi pagina de chirurgie oncologica), chirurgia obezitatii (vezi pagina de chirurgia obezitatii).

© Copyright 2022