DOCTOR DEJEU csapat

A oldalról

us

Románia legkeresettebb bariátriai sebészeti csapata.
Évente több mint 2000 beteg 5 romániai városban

DOKTOR

A oldalról

us

Románia legkeresettebb bariátriai sebészeti csapata.
Évente több mint 2000 beteg 5 romániai városban

BARIÁTRIAI MŰTÉT

Szakmaiság, elkötelezettség és empátia

Doktor Viorel Dejeu

Sebészekből, pszichológusokból és táplálkozási szakemberekből álló multidiszciplináris csapatunk minden szempontból végigkíséri Önt a gyógyulás útján.

Doktor Viorel Dejeu

Alapellátó sebész, specializálódott a fejlett minimálisan invazív sebészetre, az onkológiai sebészetre és a hepatobiliopankreatikus sebészetre.

Dr. Viorel Dejeu vagyok, és megtiszteltetés számomra, hogy én lehetek az a személy, akit az Ön életminőségének javítása érdekében hív. Szeretném mindjárt az elején elmondani, hogy a Doctor Dejeu csapatában minden egyes beteggel úgy bánunk, mintha egy családtagunkkal bánnánk. Ha úgy döntöttél, hogy változtatni akarsz az egészségeden, tárt karokkal várunk, és garantáljuk, hogy minden lépésnél veled leszünk!

Dr. Viorel Dejeu a bariátriai és metabolikus sebészet kiváló sebésze, amely minősítést 2022-ben kapta meg a Surgical Review Corporationtől (USA). Ő vezeti a Bariátriai és Metabolikus Sebészeti Osztályt, ahol évente több mint 1500 elhízássebészeti beavatkozást végeznek.

Dr. Viorel Dejeu megosztja életét a városok között, ahol a betegeket kezeli, mindig a műtőben, repülőn vagy autóban ülve (jó zenét hallgatva). Amikor fel akar töltődni, az országon kívül keres magának úti célt, mivel nagyon szeret utazni. Eddig öt kontinensen járt!

Sebészekből, pszichológusokból és táplálkozási szakemberekből álló multidiszciplináris csapatunk minden szempontból végigkíséri Önt a gyógyulás útján.

hasi rendellenességek minimálisan invazív műtétje: hiatalsérv, gyomortumorok, vastagbéldaganatok, lágyéksérv stb…;

az emlő daganatai, az emésztőrendszer daganatai, a nemi szervek vagy a máj-, epe- és hasnyálmirigy-szféra daganatai

a bariátriai műtét hatásairól szóló szakdolgozattal.

Doktor Danut Dejeu

PhD és a Nagyváradi Egyetem oktatója, évente több száz beavatkozással.

Dr. Danut Dejeu vagyok, és a legjobb orvosi szolgáltatásokhoz való hozzáférést szeretném biztosítani Önnek, hogy javítsa és meghosszabbítsa életét. Testvéremmel, Dr. Viorel Dejeu-val együtt szerettem volna egy szilárd, professzionális, határozott csapatot építeni az országban, amely minden kérdésre válaszol, segít és irányít, hogy visszanyerje egészségét, teljes mértékben elégedett legyen az új életmóddal, a fizikai és mentális egyensúlyával. Pácienseink eredményei örömet és lelkesedést adnak nekünk, hogy minden nap ugyanazzal a szenvedéllyel végezzük munkánkat!

Dr. Dănuț Dejeu az orvostudományok doktora, a nagyváradi Klinikai Sürgősségi Kórház Onkológiai és Általános Sebészeti Osztályának vezetője. A Nagyváradi Egyetemen is tanít, ahol 18 éve tanít, és a diákokkal való munka az egyik kedvenc tevékenysége.

Kompetenciái közé tartozik:

Dr. Danut Dejeu férj és apa, és a családjával töltött idő jelenti számára a legnagyobb örömet. Szenvedélyei közé tartozik a kertészkedés és a futball, különösen, ha a gyermekei a pályán vannak.

évente több száz műtétet végeznek: hiatalsérv, gyomortumorok, vastagbéldaganatok, lágyéksérv.

évente több mint 700 onkológiai műtét: emlődaganatok, emésztőrendszeri daganatok, nemi szervek daganatai.