Echipa DOCTOR DEJEU

Despre

noi

Cea mai căutată echipă de chirurgie bariatrică din România.
Peste 2,000 de pacienți pe an, în 5 orașe din România

DOCTOR

Despre

noi

Cea mai căutată echipă de chirurgie bariatrică din România.
Peste 2,000 de pacienți pe an, în 5 orașe din România

CHIRURGIE BARIATRICĂ

Profesionalism, dedicare și empatie

Doctor Viorel Dejeu

Echipa noastră multidisciplinară, formată din chirurgi, psihologi și nutriționiști, te va îndruma pe drumul vindecării din toate punctele de vedere.

Doctor Viorel Dejeu

Medic Primar Chirurg, supraspecializat în Chirurgie Minim Invazivă avansată, Chirurgie Oncologică și HepatoBilioPancreatică

Sunt dr. Viorel Dejeu și sunt onorat să fiu cel la care apelați pentru a vă îmbunătăți calitatea vieții. Aș vrea să vă spun de la început că în Echipa Doctor Dejeu tratăm fiecare pacient așa cum am trata un membru al familiei. Dacă v-ați hotărât să faceți o schimbare în privința stării de sănătate, vă așteptăm cu brațele deschise și vă garantăm că vă vom fi alături la fiecare pas!

Dr. Viorel Dejeu este Chirurg de Excelență în Chirurgia Bariatrică și Metabolică, o certificare primită în 2022 de la Surgical Review Corporation (SUA). Este șef al departamentului de Chirurgie Bariatrică și Metabolică cu peste 1,500 de intervenții de chirurgia obezității efectuate anual.

Dr. Viorel Dejeu își împarte viața între orașele în care tratează pacienți, fiind mereu fie în sala de operații, fie în avion sau la volan (ascultând muzică bună). Când vrea să își încarce bateriile, caută o destinație în afara țării, fiind foarte pasionat de călătorii. Până acum, a vizitat cinci continente!

Echipa noastră multidisciplinară, formată din chirurgi, psihologi și nutriționiști, te va îndruma pe drumul vindecării din toate punctele de vedere.

chirurgie minim-invazivă pentru afecțiuni abdominale: hernii hiatale, tumori gastrice, tumori colo-rectale, hernii inghinale etc.;

tumori de sân, tumori de tub digestiv, tumori de sferă genitală sau hepato-bilio-pancreatică

cu o teză despre efectele chirurgiei bariatrice.

Doctor Dănuț Dejeu

Doctor și cadru didactic la Universitatea din Oradea cu sute de intervenții anual.

Sunt dr. Dănuț Dejeu și îmi doresc să vă oferim acces la cele mai bune servicii medicale pentru a vă putea îmbunătăți și prelungi viața. Mi-am dorit ca, alături de fratele meu, dr. Viorel Dejeu, să ne construim în țară o echipă solidă, profesionistă, determinată, care să vă poată răspunde la orice nelămurire, să vă ajute și să vă îndrume astfel încât să vă recâștigați sănătatea, să fiți pe deplin mulțumiți de un nou stil de viață, de echilibru fizic și mental. Realizările pacienților noștri ne bucură și ne oferă entuziasm să ne facem munca cu aceeași pasiune zi de zi!

Dr. Dănuț Dejeu este doctor în medicină, șef al secției de Chirurgie Oncologică și Generală din cadrul Spitalului Clinic de Urgență din Oradea. Totodată, este cadru didactic în cadrul Universității din Oradea, acolo unde predă de 18 ani și lucrul cu studenții este printre activitățile sale preferate.

Dintre competențele sale amintim:

Dr. Dănuț Dejeu este soț și tată, iar petrecerea timpului liber cu familia îi oferă cea mai mare bucurie. Printre pasiunile sale se numără grădinăritul și fotbalul, mai ales dacă îi are alături pe teren pe copiii săi.

sute de intervenții efectuate anual: hernii hiatale, tumori gastrice, tumori colorectale, hernii inghinale

peste 700 de intervenții oncologice anual: tumori de sân, tumori de tub digestiv, tumori de sferă genitală.