SERVICII

Serviciile

noastre

Îți dăruim toată experiența și cunoștințele noastre!
Suntem aici pentru tine, 24/7!

SERVICII

Serviciile

noastre

Îți dăruim toată experiența și cunoștințele noastre!
Suntem aici pentru tine, 24/7!

SERVICII

Chirurgia obezității

Chirurgia bariatrică poate produce o pierdere considerabilă în greutate în cazul persoanelor obeze care nu au obținut succes pe termen lung cu alte încercări de slăbire.

Echipa Doctor Dejeu e aici pentru a-ți oferi cele mai bune si moderne soluții în tratamentul obezității, atât chirurgicale (toate tipurile de intervenții bariatrice), cât și noninvazive (balon gastric, tratamente medicamentoase de ultimă generație). Printre beneficiile ei se numără: 

 • longevitate îmbunătățită;
 • îmbunătățirea sau vindecarea afecțiunilor legate de obezitate;
 • succesul de pierdere în greutate pe termen lung;
 • metabolism mai rapid;
 • o calitate mai bună a vieții.

SERVICII

Chirurgie oncologică

Chirurgia oncologică este o ramură a medicinei care se adresează tumorilor canceroase care sunt într-un stadiu operabil. Scopul său principal este îndepărtarea chirurgicală a tumorilor și creșterea speranței de viață.

Când au nevoie pacienții de chirurgie oncologică?

 • pentru a preveni cancerul;
 • pentru a vedea dacă au cancer;
 • pentru a vedea cât de sever este;
 • pentru a trata cancerul;
 • pentru a ameliora simptomele;
 • pentru a schimba aspectul corpului după operație (în cazul cancerului la sân, de exemplu).

CHIRURGIE NEINVAZIVĂ

Balon Allurion

Baloane gastrice există de mai mulți ani, însă nu unul atât de performant cum este cel folosit de noi – balonul gastric Allurion. Nu este nevoie de anestezie generală, nici măcar de endoscopie. Procedura durează zece minute. Pacientul înghite capsula-balon, ajunge în stomac, umplem balonul cu lichid și pacientul se reîntoarce la viața normală. Avem deja peste câteva sute de pacienți care au sau au avut acest balon. Află mai multe: balonslabiredrdejeu.ro

 • Nu este nevoie de anestezie generală sau de endoscopie.
 • Procedura durează 10 minute.
 • Pacientul înghite capsula-balon, ajunge în stomac, umplem balonul cu lichid și pacientul se reîntoarce la viața normală.

Avem deja peste 300 de pacienți care au sau au avut acest balon.

FAQ

Întrebări frecvente

Află răspunsurile la întrebările pe care pacienții noștri le-au avut și descoperă mai multe despre chirurgia bariatrică.

În funcție de tipul de tumoră, poate fi nevoie de o intervenție chirurgicală. Această decizie se ia în echipă, de către chirurgul specializat în chirurgie oncologică și un medic oncolog sau radioterapeut.

Există tratamente avansate care, împreună cu chirurgia oncologică, te pot ajuta să te vindeci. Medicina a avansat foarte mult în ultimii ani, așa că vindecarea de un cancer este posibilă de foarte multe ori.

Chirurgul și echipa oncologică decid, în funcție de localizarea și de stadiul evolutiv al cancerului, dacă ai nevoie de vreun tratament înainte sau după cel chirurgical.

În medie, pacienții slăbesc între 70-100% din excesul de kilograme pe care il au. Depinde și de cât de bine urmează indicațiile primite de la echipa bariatrică.

După 7-10 zile pacienții se pot întoarce la muncă, dacă aceasta nu presupune efort fizic foarte intens (caz în care recomandăm o lună de repaus).

Nu. A mânca orice, oricând și oricum înseamnă revenirea la stilul de viață nesănătos. Pacienții nu vor fi dependenți de o dietă, dar trebuie să învețe să prioritizeze și să se alimenteze sănătos.

CONTACT

Fă o programare

Ai nevoie de ajutor și îți dorești o programare la Echipa Doctor Dejeu? Contactează-ne folosind formularul sau informațiile de mai jos.