Clinica de Management al Greutății și Recuperare Post-Bariatrică

Intervenția chirurgicală prin care ai trecut poate fi ocazia excelentă a unui nou început, însă fără ajutor specializat în primii ani după intervenție, poți să ajungi să recâștigi excesul ponderal. Deficiențele de nutrienți care apar pot să îți pună sănătatea în pericol, dacă nu sunt rezolvate cu ajutorul unei echipe multidisciplinare de specialiști.

Echipa noastră a creat special pentru pacienții care au trecut printr-o intervenție bariatrică un sistem de supraveghere și sprijin, care te poate ajuta să te adaptezi cu succes la noua ta viață. La Doctor Dejeu, înțelegem unicitatea fiecărei experiențe post-bariatrice și ne dedicăm să îți oferim un sprijin complet, individualizat.

Ce oferă pachetele:

Specialistul tău în nutriție bariatrică va supraveghea îndeaproape parcursul de după intervenție. Asta presupune interpretarea analizelor postoperatorii, corectarea deficitelor care pot să apară, precum și sfaturi importante care te vor ajuta să te adaptezi corect la viața de după intervenție.

Acest plan include sugestii pentru alcătuirea unui meniu echilibrat, care vă vor ajuta să adoptați obiceiuri alimentare sănătoase și să mențineți rezultatele intervenției.

Accesați consiliere de la specialiștii noștri în psihologie, care vă vor ajuta să treceți mai ușpr prin schimbările emoționale și psihologice asociate cu această transformare majoră.

Echipa noastră vă va furniza informații detaliate și sfaturi practice pentru a vă menține pe drumul cel bun, ajutându-vă să înțelegeți mai bine procesul de adaptare la noul dvs. stil de viață

Scopul nostru este să vă susținem în menținerea motivației și a unei calități a vieții cât mai bune. Ne angajăm să fim alături de dvs. în acest parcurs transformativ, oferindu-vă toate resursele necesare pentru a vă bucura de o viață sănătoasă și împlinită.

Pachete

Pachet Basic

Alegând Pachetul Basic, vă așezați pe un traseu sigur și bine fundamentat pentru adaptarea la o nouă viață după intervenția bariatrică.

Este primul pas esențial în a vă construi o bază solidă pentru o sănătate durabilă și o viață echilibrată. Cu echipa Doctor Dejeu alături, fiecare zi post intervenție devine o oportunitate de creștere și îmbunătățire continuă.

Pachet Premium Hand in Hand

Sprijin Exclusiv pentru o Transformare Deplină

La Doctor Dejeu, suntem conștienți de complexitatea provocărilor pe care le întâmpinați în această etapă esențială a transformării dumneavoastră personale. Pachetul nostru PREMIUM Hand in Hand este creat pentru a vă asigura că beneficiați de o echipă de specialiști dedicați, care vă oferă susținere constantă și atentă. Dacă resimțiți nevoia de un sprijin suplimentar, acest pachet este cel mai bine adaptat pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră.

Pachet Restart

Reintră în Lupta pentru o Viață Sănătoasă

Ești operat, dar constați că te-ai reîngrășat sau că nu ai slăbit cât te-ai fi așteptat? Dacă iei în considerare un tratament medicamentos sau o nouă intervenție, Pachetul Restart este primul pas recomandat înainte de a lua în calcul alte proceduri. Acest program este conceput pentru a te readuce pe calea cea mai bună spre obiectivele tale de sănătate și de bunăstare

 

Pachet Non-surgical

Slăbește în Mod Natural și Sănătos

Dedicat persoanelor care își doresc să slăbească fără a recurge la intervenții chirurgicale, Pachetul Non-Surgical este alegerea ideală pentru o pierdere în greutate sănătoasă și controlată. Beneficiază de experiența nutriționiștilor și a psihologilor noștri pentru a te ghida în această călătorie de 6 luni spre un eu mai sănătos.

Pachet Together

Susținere Comună pe Drumul Recuperării

Pachetul Together este special creat pentru pacienții care au parcurs intervenții bariatrice și caută un sprijin continuu în etapele postoperatorii. Acest pachet oferă acces la sesiuni regulate de terapie în grup, conduse de un psiholog cu experiență, gândite să ajute pacientul să treacă mai ușor prin provocările și schimbările vieții după intervenția bariatrică.

Pachet Balon + 1 an

Continuă călătoria înspre cea mai bună versiune a ta. Pachetul Balon + 1 an îți oferă posibilitatea să fii sprijinit în continuare, și după eliminarea balonului Allurion, până la un an de la plasare. E momentul să îți îmbunătățești rezultatele obținute anterior și obiceiurile sănătoase dobândite să devină un stil de viață.

Pachet Therapy

Psihoterapie Bariatrică: Echilibru și Claritate Mentală

Recuperarea după o intervenție bariatrică nu este doar o chestiune fizică, ci implică și o transformare mentală și emoțională semnificativă. Pachetul nostru de Psihoterapie Bariatrică este conceput pentru a te susține pe parcursul acestei călătorii interioare, oferindu-ți un spațiu sigur și înțelegător pentru explorarea și gestionarea emoțiilor și gândurilor care te pot influența în procesul de recuperare și adaptare.

Pachet New Life

Un An de Sprijin și de Îngrijire Postoperatorie

Recuperarea și ajustarea la un nou stil de viață după o intervenție chirurgicală bariatrică este esențială pentru succesul pe termen lung. Pachetul New Life este conceput să vă ofere confortul și siguranța de care aveți nevoie în acest proces crucial, pe parcursul întregului an de după operație.

FAQ

Pacienții au întrebat:

În funcție de tipul de tumoră, poate fi nevoie de o intervenție chirurgicală. Această decizie se ia în echipă, de către chirurgul specializat în chirurgie oncologică și un medic oncolog sau radioterapeut.

Există tratamente avansate care, împreună cu chirurgia oncologică, te pot ajuta să te vindeci. Medicina a avansat foarte mult în ultimii ani, așa că vindecarea de un cancer este posibilă de foarte multe ori.

Chirurgul și echipa oncologică decid, în funcție de localizarea și de stadiul evolutiv al cancerului, dacă ai nevoie de vreun tratament înainte sau după cel chirurgical.

Cu siguranță. Supravegherea și tratamentele precum radioterapia, chimioterapia sau hormonoterapia sunt indicate de către medicii oncologi și de radioterapeuți.

E posibil să experimentezi unele efecte secundare, dar există tratamente care te pot ajuta să resimți cât mai puțin posibil efectele secundare.

CONTACT

Fă o programare

Ai nevoie de ajutor și îți dorești o programare la Echipa Doctor Dejeu? Contactează-ne folosind formularul sau informațiile de mai jos.