12/02/2023

A Doctor Dejeu, Románia legkeresettebb bariátriai sebészeti csapata februárban kezdi meg tevékenységét Kolozsváron.

echipa doctor dejeu

2023. február 1-jétől a bariátriai betegek is igénybe vehetik a kolozsvári Doctor Dejeu csapatát. Románia legkeresettebb bariátriai sebészeti csapata, amely évente több mint 2000 műtétet végez, teljes képletben áll majd rendelkezésre, és a Medlife Humanitas Kórházban az elhízással és az anyagcsere-sebészettel foglalkozó orvosi szolgáltatásokat nyújt.

A Viorel és Danut Dejeu sebészek által alapított csapat jelenleg Bukarestben, Nagyváradon, Aradon és Nagyszebenben működik a Medlife hálózatban. Ezenkívül a szakemberek videó- és hanghívásokon keresztül távkonzultációt nyújtanak a betegeknek Románia egész területén és azon túl is. A döntés, hogy Kolozsvárra is eljussunk, természetes volt, mivel az itt és a környező területeken élő betegek részéről egyre nagyobb igény mutatkozott:

„Azért döntöttünk úgy, hogy Kolozsváron indítjuk el vállalkozásunkat, mert a város fontos egészségügyi központ, sok betegünk van a városból és a környékről, akik nálunk műtétet végeznek, a városnak jó a légi összeköttetése a más országokból érkező betegek számára, de azért is, mert szeretjük Kolozsvárt, ez egy olyan hely, ahol szívesen fogunk dolgozni. Állandóan jelen leszünk Kolozsváron, havi rendszerességgel. Az első pácienst 2023. február 1-jére tervezzük” – mondta Dr. Viorel Dejeu, a bariátriai és anyagcsere-sebészeti sebészet nemzetközileg elismert kiváló sebésze.

Dejeu doktor csapata a kolozsvári páciensek számára az elhízás műtétjének teljes skáláját és megfelelő pszichológiai és táplálkozási támogatást kínál majd, valamint kevésbé invazív megoldásokat, mint például a gyomorballon, amely nem igényel műtétet, érzéstelenítést vagy endoszkópiát, egy olyan orvosi eszköz, amelyre a csapat kizárólagossággal rendelkezik Romániában.

Doctor Dejeu csapat célkitűzései 2023-ban

„Ha az elmúlt évek célja az volt, hogy országos és regionális szinten a legkeresettebb csapattá váljunk, akkor most, hogy ezt elértük, szeretnénk megerősíteni és bővíteni a csapatunkat, hogy más sebészeti szolgáltatásokat is tudjunk nyújtani ugyanolyan magas színvonalon, mint amit a betegeink megszokhattak” – mondta Dr. Viorel Dejeu.

A 2022-es évet két rendkívül fontos eredmény jellemezte a Doctor Dejeu csapat számára. Az egyik legjelentősebb a Dr. Viorel Dejeu által elért nemzetközi elismerés. A bariátriai és metabolikus sebészet kiváló sebésze lett, egyike azon kevés romániai orvosoknak, akik megkapták ezt a státuszt a Surgical Review Corporationtől. Ez a tekintélyes akkreditáció, amelyet egy független, nemzetközileg elismert nonprofit szervezet ítél oda, elismeri Dr. Dejeu elkötelezettségét és a betegellátás magas színvonalát, valamint a betegek biztonsága és kényelme iránti különös aggodalmát.

KAPCSOLAT

Időpont egyeztetés

Segítségre van szüksége, és szeretne időpontot kérni a Doctor Dejeu csapatától? Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlapon vagy az alábbi információk segítségével.