12/04/2023

Dr. Danut Dejeu sebészmester, akit a Surgical Review Corporation a bariatrikus és metabolikus sebészet területén akkreditált.

Dr. Dănuț Dejeu, általános sebész, a Doctor Dejeu Team társalapítója és a Nagyváradi Megyei Sürgősségi Kórház Onkológiai és Általános Sebészeti Osztályának vezetője a Surgical Review Corporation (SRC) által az orvosoknak nyújtott egyéni akkreditáció révén a bariátriai sebészet vezető orvosi szakértőjeként lett elismerve.

Ez a tekintélyes akkreditáció, amelyet az Egyesült Államokban működő független nonprofit szervezet ítél oda, elismeri Dr. Danut Dejeu elkötelezettségét és a betegellátás magas színvonalát, valamint a betegek biztonsága és kényelme iránti különös aggodalmát.

A nemzetközi elismerés azt követően érkezett, hogy testvére, Dr. Viorel Dejeu 2022 augusztusában megkapta ugyanezt az elismerést, amikor az egész csapatot, valamint az alkalmazott protokollokat és technológiát értékelték. Viorel és Danut Dejeu testvérek azon kevés romániai orvosok közé tartoznak, akiknek ez a státusza megfelel a kiválóság nemzetközi normáinak.

Az akkreditált sebész státusz azt igazolja, hogy Dr. Danut Dejeu megfelel a nemzetközileg elismert szabványoknak. Az akkreditációs folyamat egy évig tartott és rendkívül szigorú volt, amely során gondosan értékelték a műtétek mértékét, az egység felszereltségét, a klinikai módszereket és a standard működési eljárásokat, valamint olyan szempontokat, mint a betegoktatás és a folyamatos minőségértékelés.

„Megtiszteltetés számomra, hogy megkaptam a Master Surgeon státuszt. Ez az eredménye a folyamatos munkának, a betegeinkkel való magas szintű törődésnek, akiket szeretünk családtagként kezelni, valamint annak a magas szintű szakmaiságnak és minőségnek, amellyel a Doctor Dejeu teljes csapata sebészeti és járóbeteg-ellátást nyújt. Időnket és tudásunkat a betegek kezelésére és tanácsadására fordítjuk, és élvezzük a belénk vetett bizalmat. Az a tény, hogy a testvérem, Dr. Viorel Dejeu is rendelkezik a Master Surgeon akkreditációval, mutatja csapatunk elkötelezettségét, és célunk, hogy továbbra is a betegek első számú választása maradjunk Romániában.” mondta Dr. Danut Dejeu.

A minősítés Dr. Dejeu csapatának professzionalizmusát igazolja, amely jelenleg a legkeresettebb bariátriai orvoslásra szakosodott orvosi csapat Romániában, évente több mint 2000 beteggel, és európai szinten az egyik legsikeresebb, a megoperált betegek száma és a szövődmények nagyon alacsony aránya alapján. A Doctor Dejeu csapata a Medlife partnere, és az ország öt városában működik: MedLife Life Memorial Hospital Bukarest, MedLife Humanitas Kolozsvár, MedLife Polisano Nagyszeben, MedLife Genesys Arad és MedLife Nagyvárad.

Dr. Danut Dejeuról

Dr. Dănuț Dejeu az általános sebészet alapellátó orvosa, szakterülete az onkológia és a bariátria. Testvérével, Dr. Viorel Dejeu-val együtt egy orvosokból, táplálkozási szakemberekből és pszichológusokból álló multidiszciplináris csapatot hozott létre, akik minden szakaszban, a műtét előtt és után a páciensekkel vannak. További részletekért látogasson el a www.doctordejeu.ro weboldalra.

Dr. Dănuț Dejeu jelenleg a Nagyváradi Sürgősségi Klinikai Megyei Kórház Onkológiai és Általános Sebészeti Osztályának vezetője. Emellett a Nagyváradi Orvosi Egyetem oktatója.

A Surgical Review CorporationrőlA 2003-ban alapított Surgical Review Corporation (SRC) egy nemzetközileg elismert, nonprofit betegbiztonsági szervezet, amely a sebészeti ellátás elismerése és újradefiniálása mellett kötelezte el magát. Az SRC világszerte a legjobb kórházakat, sebészeket és egészségügyi szakembereket akkreditálja, akik megfelelnek a bevált szabványainknak. Keresse pecsétünket, és várjon kiválóságot. További információért látogasson el a www.surgicalreview.org weboldalra.

KAPCSOLAT

Időpont egyeztetés

Segítségre van szüksége, és szeretne időpontot kérni a Doctor Dejeu csapatától? Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi űrlapon vagy az alábbi információk segítségével.