12/04/2023

Dr. Dănuț Dejeu este „Master Surgeon”, acreditat în Chirurgia Bariatrică și Metabolică de către Surgical Review Corporation

Dr. Dănuț Dejeu, medic chirurg primar în Chirurgie Generală, co-fondator al Echipei Doctor Dejeu și șef al secției de Chirurgie Oncologică și Generală la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea, a fost recunoscut ca un expert medical de top în chirurgia bariatrică prin acreditarea individuală acordată medicilor de către Surgical Review Corporation (SRC).

Această acreditare prestigioasă, acordată de organizația nonprofit independentă din SUA, recunoaște angajamentul dr. Dănuț Dejeu și standardul înalt de furnizare a unor servicii de îngrijire a pacienților, precum și o preocupare deosebită pentru siguranța și confortul lor. 

Recunoașterea internațională vine după ce, în august 2022, și fratele său, dr. Viorel Dejeu, a primit aceeași recunoaștere, moment în care întreaga echipă a fost evaluată, precum și protocoalele și tehnologia utilizate. Frații dr. Viorel și Dănuț Dejeu sunt printre puținii medici din România cu acest statut, ale căror profesie îndeplinește standardele de excelență internaționale. 

Statutul de Chirurg Acreditat certifică faptul că dr. Dănuț Dejeu a îndeplinit standardele recunoscute la nivel internațional. Procesul de acreditare s-a desfășurat pe parcursul unui an și a fost unul extrem de riguros, timp în care s-au evaluat cu atenție atât amploarea intervențiilor chirurgicale, echipamentul unității, metodele clinice aplicate și procedurile de operare standardizate, cât și aspecte precum educarea pacientului și evaluarea continuă a calității actului medical.  

”Sunt onorat de faptul că am primit statutul de Master Surgeon. Este rezultatul unei activități constante cu o grijă sporită acordată pacienților noștri, pe care ne place să spunem că-i tratăm ca pe membrii familiei noastre, și a standardului înalt de profesionalism și de calitate cu care întreaga Echipă Doctor Dejeu acordă servicii chirurgicale și ambulatorii. Ne dedicăm timpul și cunoștințele tratării și consilierii pacienților și ne bucurăm de încrederea pe care ei ne-o oferă. Faptul că și fratele meu, dr. Viorel Dejeu, are, de asemenea, acreditarea de Master Surgeon arată dedicarea echipei noastre și ne propunem să rămânem în continuare prima alegere a pacienților din România”, a declarat dr. Dănuț Dejeu. 

Certificarea atestă profesionalismul echipei dr. Dejeu, care este, la momentul actual, cea mai căutată echipă medicală specializată în medicina bariatrică din România, cu peste 2,000 de pacienți anual, și una dintre cele mai performante la nivel european, după numărul de pacienți operați și după procentajul foarte redus de complicații. Echipa Doctor Dejeu este parteneră Medlife și își desfășoară activitatea în centrele din cinci orașe din țară: MedLife Life Memorial Hospital București, Medlife Humanitas Cluj-Napoca, MedLife Polisano Sibiu, MedLife Genesys Arad și MedLife Oradea.

Despre Dr. Dănuț Dejeu

Dr. Dănuț Dejeu este medic primar în Chirurgie Generală, cu specialitate în Oncologie și Bariatrie. Alături de fratele său, Dr. Viorel Dejeu, a creat o echipă multidisciplinară de medici, nutriționiști și psihologi, care le este alături pacienților în fiecare etapă, pre și post intervenții. Pentru mai multe detalii, accesați www.doctordejeu.ro.

Dr. Dănuț Dejeu este în prezent șef al secției de Chirurgie Oncologică și Generală la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Oradea. Totodată, este și cadru didactic în cadrul Universității de Medicină din Oradea.  

Despre Surgical Review CorporationÎnființată în 2003, Surgical Review Corporation (SRC) este o organizație nonprofit, recunoscută la nivel internațional pentru siguranța pacienților, dedicată recunoașterii și redefinirii îngrijirii chirurgicale. SRC acreditează cele mai bune spitale, chirurgi și profesioniști din domeniul sănătății din întreaga lume care îndeplinesc standardele noastre dovedite. Căutați sigiliul nostru, așteptați-vă la excelență. Pentru mai multe informații, vizitați www.surgicalreview.org.

CONTACT

Fă o programare

Ai nevoie de ajutor și îți dorești o programare la Echipa Doctor Dejeu? Contactează-ne folosind formularul sau informațiile de mai jos.